Aktivnosti u 2022. godini započele smo sa našom Izvještajnom skupštinom.

Za sudionike Likovne kolonije koja se održala u Lovačkom domu u Koprivničkim Bregima, ispekle smo kolače,darovale svoje domaće likere  i poslužile Gorički doručak koji je za tu prigodu darovala svoje domaće suhomesnate proizvode gospođa Rajka Kunić i Općina Koprivnički Bregi.Za svoj trud dobile smo  i Zahvalnice.

Kao i svake godine već tradicionalno za Večeri folklora pripremamo Gorički doručak,domaće kolače i likere i tako počastimo sve sudionike koji prolaze kroz selo u mimohodu a organizator  Večeri folklora je naš KUD Rudar iz Glogovca.

Na Picokijadi smo se  predstavile sa zlevankom, štrukljima,digankama,orehnjačom,makovnjačom i suhim kolačićima  koji su bili tema ovogodišnje Picokijade.

Kako su počela okupljanja  i događanja tako su i neke udruge organizirale svoje manifestacije pa smo i mi na nekima od njih sudjelovale.

Za Dan općine bile smo pozvane da budemo na dočeku gostiju i uzvanika pa smo za njih ispekle  domače kolače a tu su nam se pridružile i gospođa Biserka Horvat  i gospođa Ankica Kovač sa svojim bregovskim delicijama.

Na Podravske Motive se uvijek rado odazivamo pa smo tako i ove godine  rado se  pridružile ostalim udrugama žena i predstavile svoju udrugu i domače kolače.

S obzirom da ove godine nismo bile aktivne onoliko koliko smo planirale i željele,nadamo se slijedećoj godini zdravijoj i uspješnijoj kako bismo i dalje širile svoje aktivnosti tokom cijele godine.

Svim mještankama  i mještanima Općine Koprivnički Bregi Udruga žena Glogovac želi čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2023. godinu!

Predsjednica Nada Štefanec

Scroll to Top
Skip to content