IMG 2884Pri kraju je uređenje autobusnog stajališta u starom postojećem objektu u Jeduševcu, koje financira Općina. To je bila i molba roditelja čija djeca na tom mjestu čekaju autobus, koji ih prevozi do škole i natrag.

Izvršena je većina unutarnjih i vanjskih radova, postavljeno novo krovište i prozori, a tijekom ovog tjedna biti će napravljeni i završni radovi na fasadi i uređen okoliš. Time će djeca u Jeduševcu imati kvalitetan natkriven prostor u kojem će moći čekati autobus, posebno u slučaju kiše i loših vremenskih uvjeta.

Nakon mnogobrojnih investicija u proteklim godinama u svim naseljima naše Općine, vezanih za osiguranje kvalitetnih uvjeta života i školovanja za naše najmlađe (školska dvorana, vrtić, škole i školska igrališta u Koprivničkim Bregima i Glogovcu, dječje igralište u Jeduševcu) , i ovim uređenjem autobusnog stajališta u Jeduševcu nastavljamo u tom smjeru.

Uvijek ima novih prijedloga i potreba žitelja, pa sam siguran da će tako biti i dalje, no to me i veseli jer smo pokazali da možemo u objektivnom vremenu i okolnostima realizirati potrebne projekte na dobrobit naših žitelja. Za neke treba više vremena i novaca, za neke manje, ali svi su oni važni i jednako sam zadovoljan sa realizacijom svakog. Svaki realizirani projekt je manja ili veća kockica u mozaiku koji se zove ravnomjerni razvoj naše Općine, za koji smatram da ga uz pomoć svih žitelja dobre volje lijepo slažemo i kontinuirano nadograđujemo u našim Bregima, Glogovcu i Jeduševcu.

Načelnik Općine Mario Hudić, dipl.oec.

 

Scroll to Top
Skip to content