20170915 105719Proteklih desetak dana intenzivno se radilo na uređenju groblja i okoliša u Glogovcu i Koprivničkim Bregima.

Na groblju u Glogovcu uređeno je dvorište, očišćeno groblje od korova i ambrozije, prokopani odvodni kanali uz groblje, a proširen je i navožen sječenim kamenom put uz groblje, kako bi se olakšao pristup i prolazak automobila.

Na groblju u Koprivničkim Bregima očišćene su sve staze od korova, navožene nove količine sitnog kamena te poravnate sve očišćene staze.

Na oba groblja je i dodatno uređivan okoliš spomenika poginulim braniteljima naše domovine.

Radovi su izvršeni u suradnji s poduzećem Komingom, no moramo istaknuti veliki doprinos vrijednih djelatnika Općine, kao i djelatnika na javnim radovima, koji su zasukali rukave i pokazali kako se puno može napraviti dobrom voljom i timskom suradnjom.

Općina kontinuirano radi i raditi će i dalje na uređenju groblja u Koprivničkim Bregima, Glogovcu i Jeduševcu, ali ovim putem apeliramo na sve mještane da i oni budu savjesni i doprinesu ljepšem izgledu groblja redovitim čišćenjem grobova svojih najmilijih i bacanjem smeća isključivo u predviđene kontejnere.

Općina Koprivnički Bregi 

Scroll to Top
Skip to content