1624603 709072602543055 1800935225 n

Na Cvjetnu nedjelju u Društvenom domu u Glogovcu i ove je godine Udruga žena Glogovac organizirala već tradicionalnu izložbu Uskrsnih aranžmana i ručnih radova. Iznimno velik broj posjetilaca i ove je godine pokazao kako se trud isplatio i kako je to bilo jedno lijepo poslijepodnevno druženje.
Osim mještana na izložbu su pristigli i gosti iz Đurđevca, Koprivnice, Novigrada Podravskog, Bakovčica, Sokolovca, Peteranca, Miklinovca, Štaglinca, Koprivničkih Bregi i ostalih mjesta. Izložbu je posjetio i načelnik Općine Koprivnički Bregi gospodin Mario Hudić, a kasnije se izložbi pridružila i donačelnica sa suprugom.

Na izložbi su izlagali i prodavali svoje radove Snježana Hodalić, Lana Blašković, Snježana i Stjepan Kuhar, Melita Rožmarić, Marija Nekić, Mira Topalović i Ivana Matiša. Svoje ručne radove izložila je i Barbara Pereković, članica Udruge žena Glogovac.

Nakon razgledavanja svaki se posjetilac mogao ponuditi domaćim likerima,vinom i sokovima te kolačima koje su pripremile vrijedne ruke članica Udruge žena Glogovac. U ugodnom ambijentu svatko je našao ponešto za sebe.

Najljepša hvala SVIMA koji su posjetili izložbu. Hvala što nas podržavate i pratite naš rad. Dragi ste nam gosti i veselimo se uskoro ponovnom druženju.
Hvala svima od srca!
Udruga žena Glogovac

Scroll to Top
Skip to content