Na Cvjetnu nedjelju održale smo našu Uskrsnu izložbu u Glogovcu. Unatoč lošem vremenu dom je bio prepun posjetitelja i izlagača. Predstavilo se više od 25 izlagača iz domaće, a i susjedne Virovitičko-podravske županije.

U ponudi su se mogli pronaći suhomesnati i mliječni proizvodi, proizvodi od meda, bučinih koštica, lješnjaka, aronije, raznih likera, uskrsnih aranžmana, pisanica, kozmetike od kozjeg mlijeka, medičarskih proizvoda, domaće tjestenine, povrća, cvijeća, igračaka, balona…

Uskrsna zečica podijelila je mališanima slatkiše, a ove je godine za klince bio iznenađenje turistički vlakić koji je dječicu prevozio po Glogovcu. Djeca su bila oduševljena što nam je bio pokazatelj kako se i za najmlađe mogu uvrstiti sadržaji na našoj izložbi.

Svoje su ručne radove izložile i članice naše udruge, a posjetitelje smo počastile sa više od 60 vrsta domaćih kolača, Uskrsnim doručkom što uključuje šunku, jaja, kobasice, prgice te domaćim likerima i vinom. Izložbu su posjetili načelnik Općine Mario Hudić sa svojim zamjenikom Stjepanom Sršekom koji nas uvijek podržavaju financijski i moralno.

U Knjigu dojmova se upisao izniman broj posjetitelja koji su izrazili svoje dojmove i oduševljenje te čestitali na organizaciji ovakve manifestacije u našem Glogovcu.

Hvala svima koji su nas posjetili i proveli Cvjetnu nedjelju s nama na našoj Uskrsnoj izložbi.

Scroll to Top
Skip to content