KUD RUDAR Glogovac, održao je dana 14. veljače 2015.g. svoju 14. redovnu skupštinu, i to u Društvenom domu u Glogovcu, u suradnji sa DVD Glogovac i Udrugom žena Glogovac. Skupštini su osim članova navedenih udruga prisustvovali načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, zamjenica načelnika Đurđica Mustaf, ravnateljica OŠ Koprivnički Bregi Karolina Vidović, tajnica Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije Zrinka Roksandić, Općinski vijećnici, predstavnici Veterana Domovinskog rata te udruge NK Glogovac.

Skupštini društva podnijet je izvještaj o radu društva u 2014.g., izvještaj o stanju blagajne za 2014.g., kao i izvještaj nadzornog odobora. Također, Upravni je odbor izvijestio Skupštinu kako su zbog isteka mandata na sjednici Upravnog odbora društva dana 09.veljače 2014. razriješeni dužnosti dosadašnji predsjednik Društva Zvjezdan Draganić, dosadašnja potpredsjednica Iva Cvrtila, tajnica Maja Graš Beši, i blagajnica Gordana Radolić, te da su na iste dužnosti izabrani, za predsjednik Društva na novi mandat od 24 mjeseca, dosadašnji predsjednik Zvjezdan Draganić. Također, dosadašnja blagajnica Društva Gordana Radolić, te tajnica Maja Graš Beši, izabrane su na svojim dužnostima na novi mandat od 24 mjeseca, dok je na dužnost podpredsjenika Društva izabran Bojan Gačan.

Na samoj Skupštini donesene su odluke o razrješenju dužnosti dviju članica upravnog opdbora, te imenovanju nova dva člana na njihovim mjestima, i to Matee Gačan i Josipe Draganić.
Također, kako su sve udruge dužne uskladiti svoj postojeći Statut sa odredbama novog Zakona o udrugama od 06.lipnja 2014.g. Društvo je na Skupštini zbog opširnosti izmijena na prijedlog Upravnog odobora donijelo novi statut, i to jednoglasno.
Nakon obraćanja nazočnih gostiju, uslijedilo je zajedničko druženje uz večeru i glazbu.
I ovim se putem KUD RUDAR želi zahvaliti Općini Koprivnički Bregi na sredstvima kojima je pratila rad Društva u protekloj godini, kao i svima koji su nesebično financijski i materijalno pomagali u radu Društva, a posebno Zajednici kulturno – umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije i Turističkoj zajednici naše županije, kao i svim našim donatorima.
Zahvaljujemo se također svim udrugama u selu Glogovac na lijepoj suradnji i pomoći.

Scroll to Top
Skip to content