kud

30. travnja 2011.g. održati će se već tradicionalna Večer folklora u Glogovcu u prostorijama Društvenog doma. Posjetite nas i pjevajte i zaplešite s nama uz tradicionalne plesove i zvukove tamburica!!!

I ove godine, kao i dosadašnjih, dana 30. travnja 2011.g. održati će se tradicionalna Večer folklora u Glogovcu koju organizira Kulturno-umjetničko društvo “RUDAR” Glogovac.   

Večer folklora održati će se u Društvenom domu u Glogovcu sa slijedećim programom: 17:30 h – Svečani mimohod, 

18:00 h – Sveta misa, 19:00 h – Kulturno-umjetnički program

Na programu nastupaju: KUD MAČKOVEC – Mačkovec, KUD STARI GRAD – Lukavec, KUD LIPA – Slavetić, KUD ČEŠKA BESEDA – Končanica. Uz spomenute KUD-ove nastupaju Mala i Velika folklorna skupina KUD-a “RUDAR” Glogovac sa koreografijom koju potpisuje voditeljica Zrinka Roksandić, a glazbenu obradu Tomislav Cvrtila.

Nakon kulturno-umjetničkog programa organizirana je zajednička večera i druženje. Pridružite nam se i održite tradiciju i dalje.

Naravno moramo spomenuti i da je KUD “RUDAR” Glogovac ove godine dobio županijsko priznanje-zahvalnicu Koprivničko-Križevačke županije za 10 godina uspješnog rada, a nagrada je bila dodijeljena na Svečanoj sjednici u Đurđevcu 13.04.2011.g. povodom Dana županije.

Sanela Došen

Scroll to Top
Skip to content