Odradili smo još jedne “Dane zelja i bregofske pite”, nažalost ne u obliku kako smo navikli već online/virtualno od 08. do 11. listopada 2020., a u nedjelju obilježili u užem krugu uz tradicionalni ručak.

Zbog pandemije uzrokovane COVID-19 (korona) nismo mogli planirati unaprijed, a znate da naša manifestacija iziskuje dugoročne pripreme te smo iz navedenih razloga odlučili je održati online na Facebook stranici Dani zelja i bregofske pite. Pripremili smo mnoštvo zanimljivih objava, crtica iz prošlosti manifestacije i nagradnu igru kojom su svi bili oduševljeni. Čestitamo dobitnicama bregofske pite – Duška Varga, Branka Koprivnica, Mirjana Ivorek i Mirjana Janić, nadamo se da su uživale u našoj slastici!
Jedna takva manifestacija iziskuje puno rada i puno odricanja svih ljudi koji su uključeni u njenu organizaciju, ponajviše članova koji volonterski sve odrađuju zato svima jedno veliko hvala. Zahvaljujemo i suorganizatorima, dosadašnjim sponzorima i svim sudionicima te smo ove godine na zajedničkom ručku dodijelili Zahvalnice onima koji su od samih početaka 1998. godine do danas.
Kao kruna svih ovih 23 godine održavanja manifestacije snimili smo promotivni film „Dani zelja i bregofske pite“ u čast manifestaciji, zelju, zeljarima i našim Bregima koji je snimio Stjepan Dolenec sin našeg Vlade Dolenca. Veliko hvala našim zeljarima OPG Blažeković Krešimir i Željka što su sudjelovali u nastanku ovog videa koji možete vidjeti na Facebook stranici Dani zelja i bregofske pite, na općinskim stranicama i youtubu.
Zahvaljujemo svima koji ste nas virtualno pratili protekli tjedan i željno iščekujemo sljedeću godinu kada će se naša manifestacija održati uživo kako smo navikli.
Pozdrav od organizacijskog odbora Dani zelja i bregofske pite!

Scroll to Top
Skip to content