Bregi vrtic

Nakon što je u listopadu potpisan ugovor o drugoj etapi radova rekonstrukcije i dogradnje Osnovne škole Koprivnički Bregi i izgradnje vrtića s vanjskim terenima, radovi su započeli odmah. 

Podsjećamo, početkom ljeta završen je prvi dio planiranih radova, što je uključilo proširenje, odnosno dogradnju postojeće zgrade na 450 m2prostora, a novim ugovorom utanačeno je unutarnje uređenje i vanjska žbuka. Radnici poduzeća Kulić – invest d.o.o. iz Vinkovaca još jesenas su izveli toplinsku izolaciju dograđenoga dijela zgrade, a uskoro će obaviti i zadnje radove na vanjskoj žbuki.

– U samoj građevini, u prizemlju i katu, uvedena je struja i voda i trenutno se završavaju keramičarski poslovi. Sljedi još montaža centralnog grijanja i maljanje zidova te postava namještaja, odnosno kuhinje u vrtiću – kaže ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Bregi Karolina Vidović, koja dodaje da ovaj posao podrazumijeva i uređenje dvije školske učionice, od kojih će jedna biti kemijski praktikum.

Iako će prema svemu sudeći radovi biti gotovi u utanačenom roku, glede vrtića još će se neko vrijeme čekati na razne dozvole (registracijska, uporabna, radna), te bi vrtić prema planu trebao početi paralelno sa školom, dakle početkom nove školske godine.

Radove sufinancira Koprivničko-križevačka županija, a u ukupnoj svoti financijski će sudjelovati i Općina. Rok za dovršetak radova je 31. ožujka 2013. 

Scroll to Top
Skip to content