Koncertima Lidije Bačić i Mate Bulića te vrhunskom eno gastro prezentacijom udruga i vinara u Koprivničkim Bregima završen je program obilježavanja Dana Općine. 

Veliki broj posjetitelja oduševila su oba koncerta, kao i degustacije raznih tradicionalnih delicija i kvalitetnih vina, koje su prije koncerta Mate Bulića pripremile Udruge žena Bregi, Udruga žena Glogovac, UPK Vlado Dolenec i naši poznati vinari. 

Pjevačka sekcija UPK Vlado Dolenec ugodno je iznenadila Matu Bulića, otpjevavši mu njegovu pjesmu na samom dolasku u školu prije koncerta. 

Ovogodišnji program Dana općine bio je zaista bogat i ispunjen raznim aktivnostima, a sve udruge, društva i klubovi pokazali su da imaju što prezentirati i pokazati mještanima i gostima naše općine, posebno kada to naprave zajedno. 

Svima njima, kao i svim mještankama i mještanima koji su sudjelovali u programu obilježavanja Dana Općine iskreno zahvaljujemo i vjerujemo da će se ovakva suradnja nastaviti i slijedećih godina, a i proširiti s nekim novim i atraktivnim aktivnostima. 

Načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić

 

Scroll to Top
Skip to content