4

10.04.2016. Kozarevac: NK Bušpan – NK Rudar 2:5Izvještaj s utakmice u Kozarevcu

NK Rudar: Martinović, Domitrović, Bračko, Pozder, Mežnarić (50. min Terek), Mijatović (50 min Krstitović), Gačan, Gogo, Cviks, Tolić, Marinković.

Gledatelja: 60-ak i to većina naši navijači koji su se ponovo pokazali kao velika podrška dečkima i na ovako dalekim gostovanjima.

Utakmica je ponovo bila ratnička i na rubu regularnosti kao ona u Mičetincu no to Rudar nije nikad zaustavilo pa tako nije ni sada.

Strijelac za 1:0 je bio Novogradec na odličnu asistenciju našeg kapetana Gačana. Za 2:0 zabija Cvitković nakon što je odlično popratio akciju i istrčavanje protivničkog golmana koji odbija loptu na nekih 30-ak metara. Nakon toga iz prve puca i pogađa prazan gol.

Slijedi period gdje smo promašili nekoliko dobrih prilika te za kaznu dobivamo 2 gola i utakmica postaje vrlo napeta. No za mirniji nastavak utakmice zabija Bračko nakon kornera i s tim rezultatom završava prvo poluvrijeme.

U drugo poluvrijeme ulazimo ipak nešto mirnije i s dva brza gola Domitrovića iz jedanaesterca, kojem je ujedno to bio prvi gol za Rudar(čestitamo), te Cvitkovića kojem asistira Krstitović donosimo 3 boda u Glogovac.

Slijedeću utakmicu igramo u Glogovcu 17.04. u 16 h te se nadam da se vidimo u što većem broju.

Scroll to Top
Skip to content