Blagdansko vrijeme

Nadolazeći blagdani su upravo ono što posebno povezuje ljude i sretni smo što možemo i mi biti dio takvih veza te smo i ove godine darivali naše drage mještane sa još jednim Božićnim koncertom koji je održan 13.12.2014.g. u prepunom Društvenom domu u Glogovcu. Pri organizaciji koncerta sudjelovali su svi članovi našeg društva.

Tamburaška sekcija čitav program pratila je malu folkolornu skupinu koja je izvodila pjesme i plesove Podravine u koreografijama „Al smo bili dobri „ i Škatulje Batulje” i veliku folklornu skupinu koja je u koreografiji „ Igrajte nam mužikaši” izvela pjesme i plesove Zagorja, a osim toga predstavila se sa novom koreografijom  Posavine „Lepa moja gora zelena”,  a sve to u koreografiji Zrinke Roksandić i glazbenoj obradi Tomislava Cvrtile. Svojim  nas je  nastupom razveselila i dramsko scenska skupina područne škole Glogovac, koju je pripremila njihova voditeljica Biserka Vlah. Nakon mališana nastupila je i velika dramska skupina KUD-a koja je pripremila prigodnu Božićnu predstavu i obasjala cijeli dom iskrenim osmjesima. Nakon programa sa svim uzvanicima i gostima uslijedilo je druženje uz čaj, kuhano vino i kolače.

 

Dan poslije koncerta uputili smo se u Dom za odrasle osobe – Vizjak u Glogovcu  i  unijeli malo radosti u obično poslijepodne, te im na taj način čestitali i uljepšali nadolazeće blagdane.
Tako i ovim putem članovi KUDa Rudar Glogovac žele svima sretan Božić i Novu Godinu, nek vas ovi nadolazeći blagdani povežu sa svim dragim ljudima i ispune vaše srce veseljem!

Scroll to Top
Skip to content