IMG 0320Na veliku radost članica i članova DVD-a Glogovac, te Općine Koprivnički Bregi, nabavljen je novi kombi za potrebe rada DVD-a Glogovac, što je bila velika želja i potreba vrijednih vatrogasaca iz Glogovca. 

Cijena kombi vozila je 60.000 kn, kupnju je najvećim dijelom financirala Općina Koprivnički Bregi, ali treba istaknuti da su kupnji pripomogli i mještani Glogovca svojim prilozima u ukupnoj vrijednosti od cca. 10.000 kn.

Ovim kombi vozilom riješit će se problem prijevoza mlađih odjeljenja DVD-a Glogovac na natjecanja i vježbe, koja su posebno aktivna i kojima je prijevoz dosada bio popriličan problem u provođenju njihovih aktivnosti, te odlasku na natjecanja izvan Općine.

Nakon što je DVD Bregi nabavio novo navalno vozilo, a svoje dotadašnje predao DVD-u Glogovac, te je sada nabavljen i novi kombi za DVD Glogovac, može se reći da je u kratko vrijeme napravljen veliki iskorak u tehničkoj opremljenosti oba društva.

To je i svojevrsna nagrada svim članicama i članovima društava za njihov vrijedan i kontinuirani rad, te još jedan dokaz da je Općina Koprivnički Bregi kroz financijska ulaganja prepoznala važnost vatrogastva i rada DVD-a Koprivnički Bregi i Glogovac, kao osnovne snage u borbi protiv svih vrsta elementarnih nepogoda koje mogu i koje su u prošlosti i zadesile naselja naše Općine.

DVD-u Glogovac želimo puno uspjeha u daljnjem radu s novim kombijem, te se nadamo da će ga najviše i koristiti za prijevoz mlađih članova i članica na natjecanja i druženja, a što manje za prijevoz na bilo kakve intervencije i borbu protiv požara, poplava, pa čak i sudjelovanje u problemu rješavanja migranata koji su su u velikom broju prolazili i kroz naša područja.

Scroll to Top
Skip to content