Sa malim zakašnjenjem i ove će godine započeti provođenje programa Male sportske škole. Neki roditelji upoznati su sa ovim projektom koji se provodi u suradnji Općine Koprivnički Bregi i Zajednice športova Koprivničko-križevačke županije. U ovaj program, kojega u cijelosti financira naša Općina, mogu se uključiti djeca od 4 g. starosti pa do polaska u školu, stoga Vas molimo da razmislite i po želji uključite i svoje dijete kako bi steklo naviku rekreacije i tjelesnog vježbanja.

Program će se provoditi:

– PONEDJELJKOM od 18:00-18:45
– SRIJEDOM od 16:00-16:45

Prvi dan provođenja biti će 11.11.2013.g., u gore navedeno vrijeme.
Za provođenje Male sportske škole potrebno je:
– donji dio trenirke ili tajice za djevojčice, majica kratkih rukava(s vremenom ćemo dogovoriti da sva djeca imaju majice jednake boje) te patike koje će djeca prezuvati u svlačionici sportske dvorane OŠ Koprivnički Bregi gdje će se i provoditi.
Roditelji koji su zainteresirani da njihovo dijete krene u ovaj dodatni 45 minutni program, molimo da tokom mjeseca studenog upiše dijete kod voditelja te donese potrebnu dokumentaciju. Potrebna dokumentacija je: rodni list djeteta, kopija osobne roditelja, liječnička potvrda o zdravstvenom stanju djeteta.

Vaši voditelji Vedran Pintarić i Sanela Došen

Scroll to Top
Skip to content