IMG 3344Dobrovoljno vatrogasno društvo Glogovac u suradnji s Udrugom žena Glogovac održalo je godišnju skupštinu 13. veljače 2016. godine.

Uz više od dvadesetak prijateljskih vatrogasnih društava, skupštini su nazočili Ivan Golubić (predsjednik VZG Koprivnica), načelnik Općine Koprivnički Bregi gospodin Mario Hudić, zamjenica načelnika Đurđica Mustaf te predsjednik VZO Hlebine Koprivnički Bregi Stjepan Štrfiček.

Godišnju sjednicu skupštine otvorio je predsjednik društva, gospodin Stjepan Capek.

Na samom početku predstavljeno je novo rukovodstvo društva izvještajem sa izvanredne sjednice skupštine održane 7. veljače 2016. godine. Nakon toga podneseno je izvješće o radu društva tijekom 2015. godine kod kojeg su istaknuti rezultati natjecateljskih odjeljenja te njihov uspjeh na županijskom natjecanju.

Muško i žensko natjecateljsko odjeljenje mladeži plasiralo se na državno natjecanje koje će se održati krajem rujna u Puli gdje će mladi predstavljati našu županiju. Isto tako, naglašen je angažman operativnog djela članstva prilikom migracijske krize u Botovu. Naglašena je suradnja s Općinom Koprivnički Bregi te načelnikom Mariom Hudićom koja je bila i više nego izvrsna. U planu rada za 2017. godinu istaknut je posebice rad s mladima, okupljanje mlađih uzrasta te školovanje vatrogasnih kadrova.

Krajem sjednice uručene su prigodne zahvalnice članovima koji su sudjelovali prilikom dežurstava na Botovu tijekom migracijske krize. Članovima mladeži i podmlatka uručene su medalje za izrazit doprinos i rad tijekom prošle godine na vatrogasnim natjecanjima.
Na samom kraju sjednice predsjedniku Stjepanu Capeku uručena je plaketa za izrazit doprinos u radu društva uz govor popraćen samo riječima pohvale za rad tijekom prošlog mandatnog razdoblja.
Svim gostima obratili su se načelnik Mario Hudić, Ivan Golubić, Stjepan Štrfiček te Nada Štefanec, predsjednica Udruge žena Glogovac te im čestitali na uspjesima i zaželjeli još mnogo uspješnih godina rada.

Scroll to Top
Skip to content