IMG 7785Dobrovoljno vatrogasno društvo Glogovac održalo je redovnu izbornu sjednicu skupštine 11. veljače 2017. godine zajedno sa KUD-om “Rudar” Glogovac i Udrugom žena Glogovac. Skupštini je prisustvovalo dvadesetak prijateljskih vatrogasnih društava s područja županije i izvan nje. Od gostiju skupštini su se između ostalih odazvali saborski zastupnik i načelnik Općine Novigrad Podravski Mladen Mađer, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport i nacionalne manjine, gospođa Branka Cuki, načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, zamjenica načelnika Đurđica Mustaf, predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži Koprivničko-križevačke županije Nikola Sočev te sve udruge s područja Općine Koprivnički Bregi. Skupštinu je otvorila predsjednica Maja Solina, nakon čega je podneseno izvješće za proteklo mandatno razdoblje u kojem su istaknuti rezultati s mladima. Izabrano je novo rukovodstvo društva. Za predsjednika je izabran gospodin Miroslav Vanđija, a za zapovjednika Marko Sršek.

Završetkom skupštine dodijeljene su spomenice članovima Matiji Benkoviću (spomenica za 20 godina), Krunoslavu Vanđiji (spomenica za 20 godina), Ivi Cvrtila (spomenica za 20 godina). Isto tako su uručena uvjerenja o osposobljenosti koje je dodijelio zapovjednik VZO Hlebine-Koprivnički Bregi, Ivica Hrženjak, te zahvalnice Općini Koprivnički Bregi, Općini Novigrad Podravski te DVD- u Koprivnički Bregi za poseban doprinos u radu društva.
Pri samom kraju skupštini su se obratili i uvaženi gosti, čestitali na postignutim rezultatima i novoizabranom rukovodstvu te poželjeli puno uspjeha u budućem radu.

Scroll to Top Skip to content