IMG 7744

KUD Rudar Glogovac održao je dana 11.02.2017.g., u suradnji s DVD-om Glogovac i Udrugom ženom Glogovac, svoju 16. redovnu izbornu skupštinu Društva, na kojoj su prezentirani izvještaj o radu za 2016.g., izvještaj o stanju blagajne za 2016. godinu, izvještaj Nadzornog odbora za 2016.godinu, te izvješće Upravnog odbora o razrješenju dužnosti dosadašnjeg predsjednika, zamjenika predsjednika, tajnika i blagajnika te odlukama o imenovanju novih. Naime dana 31. siječnja 2017.g. na sjednici Upravnog odbora Društva zbog isteka mandata razriješeni su dužnosti dosadašnji predsjednik Društva Zvjezdan Draganić, dosadašnji zamjenik predsjednika Bojan Gačan, tajnica Maja GrašBeši i blagajnica Gordana Radolić. U novom izboru nije bilo promjena, te su svi ponovno izabrani na novi mandat od 24 mjeseca.
Nadalje, na samoj sjednici Skupštine razriješeni su dosadašnji članovi Upravnog odbora te su donijete odluke o imenovanju novih, kao imenovanju članova Nadzornog odbora na novi mandat od 4 godine. Na kraju skupštine donijete su odluke o odluke o planu i programu rada za 2017. godinu, te o financijskom planu za 2017. godinu.

Sjednici su prisustvovali saborski zastupnik Mladen Mađer, načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, zamjenica načelnika Đurđica Mustaf, općinski vijećnici, ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Bregi Karolina Vidović, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki, tajnica Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije Zrinka Roksandić, predstavnici KUD-a Delovi, Udruge žena Bakovčice, Udruge veterana domovinskog rata, te predstavnici mjesnih i općinskih udruga.

Scroll to Top
Skip to content