Općina Koprivnički Bregi, kontinuirano radi na unapređenju kvalitete života svojih stanovnika. Ove godine napravili smo još jedan korak naprijed u modernizaciji svoje administracije i usluga koje pružamo građanima.

U suradnji s tvrtkom Fortis Labor iz Zagreba, Općina Koprivnički Bregi implementirala je napredne digitalne sustave koji značajno olakšavaju administrativne procese te povećavaju transparentnost i efikasnost u radu općinskih službi. Ovi sustavi omogućavaju građanima jednostavniji i pristupačniji način sudjelovanja u javnim natječajima te osiguravaju učinkovitu i transparentnu uporabu proračunskih sredstava.

Digitalizacijom procesa objave i obrade javnih poziva i natječaja (objavljeni na linku: Javni pozivi i natječaji – Koprivnički Bregi (koprivnicki-bregi.hr)), Općina je omogućila mještanima brzu i jednostavnu prijavu na natječaje s bilo kojeg uređaja poput mobitela, tableta ili laptopa, bez potrebe za fizičkim dolaskom u Općinu. Ovaj napredak predstavlja značajan korak prema modernizaciji i digitalizaciji javne uprave, što stanovnicima omogućava bolje informiranje i lakšu interakciju s općinskim službama.

Također, uvođenje digitalnog sustava za praćenje isplate i pravdanja proračunskih sredstava omogućuje korisnicima sredstava, poput lokalnih udruga, da kontinuirano izvještavaju o provedbi svojih projekata na transparentan i jednostavan način. Kroz platformu, udruge sada mogu u realnom vremenu prilagati potrebnu dokumentaciju i izvještaje, što u konačnici doprinosi bržem i učinkovitijem upravljanju projektima te većoj transparentnosti u korištenju proračunskih sredstava.

Načelnik Općine Koprivnički Bregi Mato Kuzminski zadovoljan je ovom suradnjom, budući da smatra kako je digitalizacija općinskih procesa ključna za daljnji razvoj i modernizaciju općine.

Suradnja s tvrtkom Fortis Labor omogućila je Općini da unaprijedi svoje usluge i olakša građanima pristup informacijama i resursima.

Ova inicijativa predstavlja odličan primjer kako se suvremene tehnologije mogu koristiti za poboljšanje javnih usluga i jačanje povezanosti između lokalne uprave i zajednice. Općina Koprivnički Bregi time se pridružila brojnoj obitelji od šezdesetak hrvatskih županija, gradova i općina s kojima je tvrtka Fortis Labor napravila značajan iskorak u digitalnoj transformaciji.

Scroll to Top
Skip to content