20170324 133445Dragi naši veliki i mali,

Kulturno – umjetničko društvo „Rudar“ iz Glogovca poziva sve zainteresirane da svoje slobodno vrijeme provedu na najbolji mogući način, uz pjesmu, ples i druženje s članovima KUD-a „Rudar“.
KUD „Rudar“ od svog osnutka 2001. godine, ima za cilj očuvanje tradicijske kulture, narodnih običaja, pjesme i plesova iz različitih krajeva Hrvatske.

Društvo godišnje sudjeluje na raznim manifestacijama diljem županije i Hrvatske, a može se pohvaliti i velikim brojem nastupa van granica Lijepe naše. Društvo je predstavljalo hrvatske narodne običaje na putovanjima u Mađarsku, Sloveniju, Bugarsku, Makedoniju, Njemačku te Bosnu i Hercegovinu. Organizatori smo već tradicionalnih manifestacija „Večer folklora“ u Glogovcu i „Božićnog koncerta“, koji uvijek okupe velik broj posjetitelja.

Sve zainteresirane pozivamo da se pridruže 11.4.2017. (utorak) u 20.00 sati u Društvenom domu u Glogovcu na upoznavanju sa sekcijama KUD-a. Članstvo u kulturno – umjetničkom društvu donosi užitak druženja, plesa, pjesme, putovanja i upoznavanja novih ljudi.
Stoga, odvažite se, učinite nešto za sebe i postanite dio kulturno – umjetničkog društva „Rudar“ Glogovac.
Dobrodošli!

Predsjednik KUD-a „Rudar“, Zvjezdan Draganić, mob:098/550-424

Scroll to Top
Skip to content