20170518 114911Načelnik Općine Koprivnički Bregi g. Mario Hudić, komunalni redar g. Dejan Plantić i vodeći ljudi KC voda g. Josip Pobi i Krešimir Ujlaki, danas su obišli teren u Glogovcu i održali finalni sastanak na temu produžetka vodovodne mreže u Glogovcu, prije početka samih radova.

Obiđene su sve trase u Vinogradskoj ulici, Vinogradskom odvojku i Voćarskoj ulici sa pripadajućim produžecima ulica, na kojima će se u suradnji KC Voda i Općine produžiti glavni vod vodovodne mreže i time omogućiti željno iščekivanu kvalitetnu i kontinuiranu opskrbu vodom mještanima koji žive u tim ulicama.

Načelnik Općine g. Mario Hudić i direktor KC Voda g. Josip Pobi istaknuli su da je realizacija ovog projekta prijeko potrebna za sve mještane u Glogovcu, koji još nemaju mogućnost priključka na vodovodnu mrežu, što im je životno nužna potreba. S obzirom na lokacije pojedinih trasa, mogućnost za priključak će imati i naši vinogradari u njihovoj blizini, koji su se pokazali odličnim promotorima naše Općine i koji su iskazali veliki interes za priključak na vodovodnu mrežu radi još boljih tehničkih uvjeta za proizvodnju njihovih poznatih i kvalitetnih vina.

Kompletna i vrlo složena projektna dokumentacija je pripremljena, što je bilo nužno jer navedene trase nisu nažalost bile u originalnom projektu, pa se početak radova očekuje najkasnije početkom 6. mjeseca. Mještani će pravovremeno dobiti obavijesti o potrebnoj dokumentaciji za samo priključivanje nakon izgradnje produžetka glavnog voda.

Ovo je još jedan dokaz da Općina i njen načelnik Mario Hudić brinu o ravnomjernom razvoju Općine te da žele osigurati jednake osnovne uvjete življenja za svakog mještana u Koprivničkim Bregima, Glogovcu i Jeduševcu.
Načelnik Općine je uvjeren da će se uskoro realizirati i pripremljeni projekt izgradnje kanalizacijske mreže u Jeduševcu, čime bi sva naselja naše Općine imala izgrađenu osnovnu komunalnu infrastrukturu, što je bio, a uvjeren je i ostati će, njegov cilj i zadatak u narednom mandatu.

Scroll to Top
Skip to content