IMG 8590 1Općinsko društvo Crvenog križa Koprivnički Bregi u petak 18. studenoga 2016. godine održalo je svoju redovnu izbornu Skupštinu.

O radu u proteklom razdoblju od zadnje izborne Skupštine izvješće je podnio dosadašnji predsjednik Siniša Maroševac, naglasivši da su sve aktivnosti koje su bile planirane izvršili, a u suradnji s Općinom Koprivnički Bregi i Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, te su pomagali i socijalno ugroženim osobama prema mogućnostima, uvažavajući činjenicu da su potrebe i veće.

Za predsjednika Općinskog društva Crvenog križa Koprivnički Bregi izabran je Siniša Maroševac koji će ujedno zastupati Društvo u Skupštini Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Usvojen je Program rada za iduće razdoblje koji će umnogome ovisiti i o aktivnostima i drugih subjekata na području djelovanja Društva.

Skup i nazočne pozdravila je zamjenica načelnika Općine Đurđica Mustaf, a u ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica ravnateljica Adela Sočev, koja je najavila novi projekat financiran iz sredstava Europske unije u pomoći hranom i higijenskim artiklima osobama u socijalnoj potrebi na području djelovanja GD CK Koprivnica, a kojega je nositelj Hrvatski Crveni križ.

Dobrovoljnim davateljima krvi za jubilarni broj davanja podijeljeno je 69 priznanja: 21 primile su žene, a 48 muškarci.

Predsjednik se zahvalio na ukazanom povjerenju, kao i svima koji su pomagali u radu Crvenog križa u Koprivničkim Bregima.

Izvor: http://www.hck-koprivnica.hr/

Scroll to Top
Skip to content