ŽKK Bregi

Nakon dobrodošlice dragim gostima u Koprivničke Brege, preko 50 igračica preplavilo je školsku dvoranu u kojoj se okupilo preko pedeset roditelja i gledatelja, a svečanost-praznik košarke uveličala je ravnateljica Osnovne škole.

Sve je bilo spremno za jedno lijepo poslijepodnevno košarkaško druženje i igru pod dva obruča sa narančastom loptom. Potrebito je istaknuti da sportski rezultat ovog susreta nije bio prioritetni cilj ni jedne ekipe, već druženje i zabava svih učesnika.

 

Valja spomenuti da je svaka od 50 igračice koliko je nastupalo je imala dovoljno vremenskog prostora u igri da pokaže svoje znanje i umijeće. U obje utakmice turnira pobijedile su djevojčice iz ŽKK Bregi, pokazavši da trud i odricanje kroz vrijeme provedeno na treninzima nije uzalud, a pritom su izmamile osmijeh na licima svojih roditelja i navijača koji su ih zdušno došli podržati, bodriti i navijati za njih. Valja i dodati da su se sve igračice kroz službene utakmice upisale u listu strijelaca sa barem jednim ubačenim košem, što je poticaj i motivacija za daljnje treniranje i uživanje u košarci. Na kraju je cjelokupni auditorij na čelu sa igračicama u Društvenom domu imao prigodno druženje i vračanje energije kroz domjenak koji su priredili članovi Uprave sa svim roditeljima igračica ŽKK Bregi.

Zaželjevši sretan put do Osijeka i Komletinaca, kapnula je i pokoja suza jer zaista je nezaboravno druženje cijelog dana pokrenulo nova prijateljstva, a za rastanak sa dragim gošćama domaće igračice su zapjevale Zoricu, a Osječanke Garavušu……imali što ljepše????
I do skorog viđenja u nekom drugom mjestu i u nekoj drugoj dvorani.

Slijedeći turnir projekta „Slatka liga” ŽKK Bregi gostuju u Županji 30.11.2014. godine.

Ovime putem zahvaljujem svim roditeljima naših igračica, članovima Uprave kluba, općinskim strukturama, ravnateljici škole i malobrojnim sponzorima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće da Bregi ugoste igračice iz Komletinaca i Osijeka. Velika čestitka svim igračicama koje su pokazale kako voljom, trudom i zalaganjem braniti boje svoga Kluba, mjesta i Županije iz koje dolaze.

Danijel Crnjak Riba, ŽKK Bregi

IZVJEŠTAJ – SLATKA LIGA DJEVOJČICE

Scroll to Top
Skip to content