IMG 1036Gledati svijet očima djeteta, prepustiti se igri, biti najbolji prijatelj i imati najboljeg prijatelja najveća je nagrada. Biti roditelj pun ljubavi i razumijevanja za dječje želje, sklonosti, nestašluke, dar je i blagoslov. Raditi i uživati u pozivu posvećenom djetetu koje želi, može i treba učiteljevu ljubav, strpljenje, znanje, u nama izaziva divljenje i poštovanje.

Potaknuta željom da i Općina Koprivnički Bregi svojim doprinosom pomogne u zbližavanju i stvaranju novih prijateljstava, a također u rušenju predrasuda i strahova koje ponekad, moramo priznati još uvijek postoje, rodila se ideja o suradnji KUD-a “Rudar” iz Glogovca i “Podravskog sunca”.

 

Prijedlog koji sam ispred Općine Koprivnički Bregi uputila ravnateljici Centra “Podravskog sunca” Kseniji Vukić naišao je na veliku podršku i razumijevanje. Nakon početnog upoznavanja i dogovaranja oko načina izvedbe programa i suradnje došlo je i do upoznavanja djece iz dviju različitih sredina sa različitim mogućnostima, ali istim željama, biti sretno dijete.
Ovim malim doprinosom željeli smo približiti se jedni drugima, učiti jedni od drugih jer samo tako možemo svi skupa biti bolji i sretniji ljudi.
Veliku zahvalu ovim putem upućujem ravnateljici Centra “Podravsko sunce” Kseniji Vukić , profesorici Martini Golub-Horvat, voditeljici folklorne skupine Centra, Zrinki Roksandić, voditeljici folklorne skupine KUD-a “Rudar” i roditeljima na velikom trudu i želji da svi zajedno malim koricima mijenjamo razmišljanja i stavove.
Također, našoj igri pridružili su se iz Marketinga dječje hrane “Podravka” i male folkloraše nagradili slatkim poklon paketima.
Završna svečanost izmamila je mnoge osmjehe, pobudila emocije i potvrdila da se trud i rad uvijek isplati.
Veselimo se daljnjoj suradnji i igri sa našim novim prijateljima.

Zamjenica načelnika Općine Koprivnički Bregi
Đurđica Mustaf

Scroll to Top
Skip to content