Povodom Dana Općine Koprivnički Bregi, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Općine Koprivnički Bregi organizirala je susret braniteljskih udruga koji je ove godine imao i humanitarni karakter.

Dana 22. 8. održan je tradicionalni susret braniteljskih udruga, kao i uvijek u do sada više nego odličnoj organizaciji članova UDVDR Općine Koprivnički Bregi. Na natjecanju se okupilo stotinjak branitelja iz brojnih braniteljskih udruga naše Koprivničko-križevačke županije, uz drage nam goste – ratne veterane iz Svetog Đurđa iz Varaždinske županije.

Nedjeljno braniteljsko druženje, uz Dan Općine Koprivnički Bregi, imalo je i humanitarni karakter zbog organizacije prikupljanja sredstava, odnosno donacija za malenog Leona Šprema u sklopu humanitarne akcije “Pomozite mi da živim život!”. Rezultati su zbog toga bili u drugom planu, a nakon svečanog uručenja pehara, medalja i zahvalnica za sve nazočne branitelje i goste, organiziran je odličan ručak uz druženje.

Iz UDVDR ogranka Općine Koprivnički Bregi posebna zahvala upućena je Lovačkom društvu “Zec”, koje im je ustupilo prostor lovačkog doma za organizaciju i provedbu braniteljskog natjecanja i druženja.

Scroll to Top
Skip to content