U organizaciji UDVDR ogranka Koprivnički Bregi održan je četvrti memorijalni malonogometni turnir “Poginuli hrvatski branitelji općine Koprivnički Bregi”. Na turniru su sudjelovali Udruga veterana 1. GBR Tigrovi, UDVDR ogranak Koprivnički Bregi te dragovoljci i veterani Koprivnice. Na svečanosti su kao gosti prisustvovali i i pripadnici USJP Ban, ali po prvi put nisu nastupili u natjecateljskom dijelu turnira.

Na početku druženja ratnih veterana u Koprivničkim Bregima obišao se grob hrvatskog branitelja Ive Jukića, koji je bio inicijator ovog prelijepog druženja prije nekoliko godina. Nakon toga održana je sveta misa za poginule hrvatske branitelje u crkvi u Glogovcu koju je predvodio župnik vlč. Branko Horvat. Poslije mise odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima na njihovim grobovima.

Memorijalni malonogometni turnir otvorio je načelnik Općine Mato Kuzminski, uputivši poruke zajedništva okupljenim braniteljima i istaknuvši doprinose istih. Nakon toga uslijedio je turnir na kojem rezultat nije bio u prvom planu, a kasnije i večera na kojoj su se okupljeni družili u veseloj i prijateljskoj atmosferi.

UDVDR ogranak Općine Koprivnički Bregi zahvaljuje NK Rudar Glogovac, OŠ Koprivnički Bregi, Udruzi žena Glogovac i Lovačkom društvu Zec na velikoj pomoći u organizaciji memorijalnog turnira.

Scroll to Top
Skip to content