Dana 25. kolovoza 2022. godine u Općini Koprivnički Bregi potpisani su Ugovori o sufinanciranju izgradnje novog stambenog objekta (obiteljska kuća) i sufinanciranju dogradnje obiteljske kuće na području Općine Koprivnički Bregi sa članovima mladih obitelji s područja Općine Koprivnički Bregi, a temeljem Programa mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Općine Koprivnički Bregi.

Temeljem predmetnog Programa, Općina je ovim putem do sada pomogla u sufinanciranju tri mlade obitelji na području Općina. Općina se obvezuje sufinancirati izgradnju novog stambenog objekta, odnosno dogradnju postojećeg u iznosu od 30 tisuća kuna pojedinoj obitelji te je do sada utrošeno 90 tisuća kuna za istu namjenu.

Sukladno Proračunu za 2022. godinu, ovim putem obavještavamo mlade obitelji s područja Općine Koprivnički Bregi da po ovom Programu mjera su planirana sredstva u iznosu 210.000,00 kuna te da pravovremeno podnesu svoje prijave kako bi ostvarile pomoć. Više o Programu mjera na poveznici: Javni poziv, Program i obrasci za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji – Koprivnički Bregi.

Scroll to Top
Skip to content